Equalizer is bekroond voor de beste formule! Marie Claire Netherlands

NIEUWS

Equalizer is bekroond voor de beste formule! Marie Claire Netherlands

Nu met 10% korting in de Webshop !  

Equalizer

In onze Equalizer zit het ‘wonderingrediënt’ bakuchiol, maar wat is het eigenlijk en nog veel belangrijker: wat doet het voor je huid! ?

Bakuchiol is een plantaardig ingrediënt dat wordt gewonnen uit de zaden van de Indiase babchi-plant. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Een zeer doeltreffend, natuurlijk alternatief voor retinol in skincare producten, omdat het de elasticiteit van de huid ondersteunt en de celvernieuwing stimuleert – maar zonder de irritatie en gevoeligheid. Waar wacht je nog op?

UNIEKE COMBINATIE MET  Vanispot - twee stappenplan. 

Dankzij de unieke combinatie van zes verschillende zuren wordt de hyperpigmentatie in de eerste fase met de Spot on voorbereid. Het stimuleert de celvernieuwing, zodat het overmatige pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Met de Spot off wordt in de tweede fase de hyperpigmentatie met een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen effectief bestreden. Hierbij ligt de focus op het afstoten van het overmatige pigment en wordt de huid verhelderd. Eén voor allen en allen voor één! ??

Op advies verkrijgbaar bij de huidcoach!