Kathleen

Ons verhaal

Kathleen

12 jaar was ik en wist het heel zeker… als de vraag "Wat wil je graag worden later?"  werd gesteld dan was mijn antwoord heel duidelijk  "Schoonheidsspecialiste"!

Ik droomde van een eigen schoonheidsinstituut...waar ik de mensen kon verwennen en een huid laten stralen. Met trots kan ik zeggen dat we ondertussen 26 jaar verder zijn.  

Als Huidcoach - Specialiste in Huidverbetering gaan we voor maatwerk, waarbij we jouw huidtype, behoeften en doelen als het startpunt van onze behandelingen nemen. We streven ernaar om jouw schoonheid op een uiterst persoonlijke manier te benadrukken. Jouw huid is UNIEK, en dat verdient een benadering die net zo uniek is.

Naast de effectiviteit van onze behandelingen, leggen we ook de nadruk op de ontspannende aspecten van huidverbetering. We begrijpen dat huidverbetering niet alleen gaat om het bereiken van een stralende huid, maar ook om het bevorderen van innerlijke rust en welzijn.

We willen dat je niet alleen fysiek straalt, maar dat je je ook van binnen stralend voelt want

JIJ verdient het om te stralen!

Ons verhaal

Romy

Ik ben vorig jaar afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en sinds augustus 2022 maak ik deel uit van het team.  Ik heb in oktober met succes de opleiding tot huidcoach  afgerond, en kijk er naar uit om mijn kennis en passie met jullie te delen. 

Romy
Erika

Ons verhaal

Erika

Een carrièreswitch van formaat …

Hallo, ik ben Erika Geens en kom uit Paal. ‘Zorgen voor’ is mijn passie, laat dit samen gaan met een gezellige babbel en een perfectionistische mindset… dat ben ik ten voeten uit. Nadat ik 24 jaar werkte als verpleegkundige in Gasthuisberg, prikkelde het om het roer om te gooien. Wat zocht ik? Een zorgend beroep, sociaal contact, expertise in een vak in een ontspannen kader. Ik ben de ene opleiding na de andere beginnen volgen om zoveel mogelijk kennis op te doen. Van een tweejarige erkende opleiding gespecialiseerde voetverzorging, naar nagelstyliste en massagetherapeute. Mijn wensen werden perfect verenigd. Enkele jaren geleden startte ik in bijberoep, eriCare was geboren. Momenteel werk ik deeltijds als verpleegkundige in een begeleidingscentrum. Wekelijks kan je mij ook vinden bij huidcoach Kathleen waar ik het team versterk en zorg voor mooie en gezonde nagels.

Mooie verzorgde voeten, wie wil dit niet? Wist je dat onze voeten ons tijdens een mensenleven gemiddeld 185.000 km ver dragen? Toch vergeten we er dikwijls goed zorg voor te dragen. Elke persoon heeft zijn eigen unieke voetstructuur, behoeften en uitdagingen. Een persoonlijke aanpak is hier essentieel met professionele  ehandelingen op maat zoals nagelreparaties, nagelbeugels en ortheses. Ik begrijp dat jouw voeten niet alleen behoefte hebben aan zorg, maar ook aan ontspanning. Benieuwd? Boek dan jouw ‘feel good’ moment met tijd voor jezelf in een ontspannen sfeer.