Winter TIPS voor je huid !

NIEUWS

Winter TIPS voor je huid !

Reinig je huid goed.

Iedere ochtend en avond je huid goed reinigen zorgt ervoor dat je huid in staat is om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. De perfect start van je verzorgingsritueel.

Peelen.

Door je huid wekelijks op een peeling te trakteren zorg je ervoor dat huidstructuur gladder is en de poriën fijner zijn. Een echte oppepper met als resultaat dat je huid zacht en fris aanvoelt.

Voeg een serum toe aan je verzorgingsritueel.

In de winter is een olieserum een must voor elke huid. De Asolution,  Opulence of het BeYOUty serum versterken de huid barrière en gaan het  vochtverlies van je huid tegen. Dit geeft  een extra laagje comfort, met daarbij een schat aan werkzame stoffen voor huidverbetering.

Smeer je lippen meerdere keren per dag in. 

Dit zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de vochtgehalte en het volume kan herstellen wat resulteert in vollere, mooi glanzende lippen.

Douche niet te warm en was je met een verzorgende doucheolie.

Warm water kan je huid uitdrogen.  Wil je toch graag een hete douche nemen, houd het dan kort. En smeer jouw huid achteraf goed met een crème die rijk is aan antioxidanten, kalmerende en verzachtende eigenschappen.

Warme kleding, check! Ski's mee? Check! Juiste crème voor de huid? 

Tijdens de wintersport heeft je huid te maken met veel vochtverlies, de Cell Recovery Cream helpt je huid hier tegen te beschermen. Deze zalfachtige crème is als het ware een kacheltje voor de huid, het houdt erin wat er in zit en de kou houdt-ie buiten! 

Webshop